*SAVE THE DATE*

Na een bijzondere expositie bij Galerie Kronsbein in München opent zaterdag 14 november expositie ‘Simply beauty’ van Bert Verwelius (Huizen, 1953) bij Okker Art Gallery in Amsterdam. De expositie zal worden geopend door Jan des Bouvrie, in het bijzijn van de kunstenaar. Tevens zal Jan des Bouvrie het gelijknamige boek presenteren wat uitgegeven is door TeNeues. De expositie is te bezichtigen van zaterdag 14 november tot en met zaterdag 19 december.

Bert Verwelius:
Verwelius noemt zichzelf een ‘hobbyaholic’. Hiermee bedoelt hij dat zijn passies een centrale rol spelen in zijn leven. Met fotograferen begon hij toen hij veertien was. Inmiddels bezit hij een grote fotostudio in Huizen. Al vanaf het begin fotografeerde hij graag meisjes en vrouwen (uit liefde voor hun schoonheid en kracht). De laatste tijd focust hij met name op nude art. Zijn nieuwste project is ‘Bunga Bunga’, een fotoserie met een knipoog over een decadent feest in Berlusconi-stijl, met halfnaakte jonge schoonheden en oudere mannen. ‘Ik wilde een loopje nemen met mannen van mijn leeftijd – en mijzelf’, aldus Verwelius. Zelf woont hij overigens volledig teruggetrokken, ver weg van het partygebeuren.

Zorg dat u erbij bent en geniet van deze expositie onder het genot van een drankje tussen 16.00 uur en 19.00 uur in aanwezigheid van de kunstenaar! De expositie loopt tot en met 19 december.

× Contact us