KunstRAI Amsterdam 2022

Van woensdag 13 april tot en met maandag 18 april 2022 zal de KunstRAI voor de 37ste keer plaatsvinden in RAI Amsterdam. KunstRAI Amsterdam is de langslopende beurs voor hedendaagse kunst van Nederland. Een groot aantal bekende en opkomende galerieën tonen hedendaagse en toegepaste kunst, design, fotografie en meer.

Okker Art Gallery is enthousiast om ook dit jaar weer deel te nemen aan KunstRAI ART Amsterdam! Werken van Isabelle Scheltjes, Tom Wesselman en objecten van Juan Ripollés, Astrid Huisman-biemans en Poren Huang zullen onder andere vertoond worden. Ook nieuw werk van Arjan van Arendonk en Bram Reijnders zullen te zien zijn.

Heeft u van ons geen uitnodiging via de post gekregen, maar u wilt deze alsnog ontvangen? Stuur dan uw volledige adresgegevens naar info@okkerartgallery.com en wij sturen u zo snel mogelijk een uitnodiging toe.

Meer informatie over de beurs kunt u vinden op de website van kunstrai.nl 

U bent van harte uitgenodigd en hopelijk mogen wij u verwelkomen op KunstRAi Art Amsterdam 2022 | STAND 83. Gedurende de KUNSTRAI zal de galerie gesloten zijn.

× Contact us