Over OAG

Begin september 2014 Opent Stephan Okker (1981) in samenwerking met Tom Okker Art, Okker Art Gallery midden in het Amsterdamse kunsthart. De galerie presenteert naast Cobra-werk ook andere moderne & hedendaagse kunst en fotografie, aantrekkelijk voor een breed publiek.

Voor de periode 2017-2018 neemt Okker Art Gallery deel aan de KunstKoop regeling van het Mondriaan Fonds. Particuliere Kunstkopers kunnen hiermee een renteloze lening afsluiten en de aankoop van een kunstwerk bij Okker Art Gallery gespreid betalen. Hiervoor heeft het Mondriaan Fonds een overeenkomst afgesloten met ABN AMRO. De bank betaalt het aankoopbedrag direct uit aan de galerie, het Mondriaan Fonds vergoedt de rente voor de lening direct aan de bank. Met de KunstKoop wil het Mondriaan Fonds de particuliere markt versterken en de verkoop van kwalitatief goede hedendaagse beeldende kunst en vormgeving stimuleren. Voor meer informatie en de voorwaarden van KunstKoop kunt u contact opnemen met de galerie.

Okker Art Gallery is gevestigd op Vijzelstraat 125, gelegen tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Utrechtsestraat. Ook diverse musea, zoals FOAM, Rijksmuseum, Het Stedelijk Museum en het Van Goghmuseum zijn op loopafstand te bereiken. Kijk voor de adresgegevens op de Contactpagina.

 


_MG_1669